En litt annerledes campingtur!

Ja ja, da blir det Camp naNoWriMo på meg i år da. Jeghar ikke fått tildelt en hytte ennå ,men det er ikke så farlig. Jeg er flink til å kjøre mitt eget løp egentlig. Jeg orker ikke prøve meg på  50 000 ord som jeg gjorde i November, det har jeg ike tid til nå. 20 000 orde derimot, det skal jeg nok få til.

Tanken er at jeg skal få begynt på en ny bok. Jeg er ikke helt fornøyd med den forrige jeg skrev. Den virker så altfor klassisk fantasy. Det er nesten stygt å si at jeg synes den muligens ble litt forutsigbar i svingene. Så jeg tror den skal få ligge på is en stund. Jeg vil heller prøve meg på å skrive Steampunk. Det har jeg aldri gjort før og det er en sjanger jeg liker bedre og bedre. Jeg har så å si konseptet klart, nå må bare skrivingen komme i gang! Har du ikke hørt om Camp naNoWriMo før? Stikk innom nettsiden deres for en kjapp oppdaterig?

https://campnanowrimo.org/sign_in

- Anita K. Olsen Støbakk

#anitao #blogg #fredag #camping #campnanowrimo #litteratur #skrive #forfatter #forfatterskap #2014 #trening #utfordring #moro #steampunk #tjuetusenord

 

2 kommentarer

meru

28.03.2014 kl.23:59

Kult:) jeg har 10tusen som mål:)
meru: Det tror jeg du skal klare lett :) Du får ha masse lykke til ihvertfall :)

Skriv en ny kommentar

hits